Snižene cijene svih IB.TAHO licenci – povoljnije nego prije – analogni i digitalni tahograf


Od 10.09.2013. definirali smo nove niže cijene za sve licence sustava IB.TAHO. Cijene su važeće od 10.09.2013. nadalje – vjerojatno cijeli 9. i 10. mjesec. Obzirom na dosta upita, ali i dalje očito loše stanje u poslovanju, odlučili smo se na ovaj potez – aktualni troškovi razvoja nisu veliki, određeni broj licenci je prodan i time je to moguće pokriti – stoga, naša je namjera izaći u susret autoprijevoznicima, vozačima i tvrtkama koje posjeduju određeni broj vozila i vozača za koje su obavezni voditi evidenciju o radnim aktivnostima…

2013-09-10-snizene-cijene-ib-tahograf

Cijene, po novom cjeniku, su sljedeće: Mikro licenca (2 vozila, 2 vozača) odsad samo 2.000 kn + PDV (dosad 2.500 kn + PDV), Mini licenca (10 vozila, 6 vozača) odsad samo 4.500 kn + PDV (dosad 6.000 kn + PDV), Standard licenca (neograničeno vozila i vozača) odsad 8.000 kn + PDV (dosad 12.000 kn + PDV), a Ultra – namijenjena tvrtkama koje se bave uslužnom djelatnošću vođenja evidencije o tahografima – 22.000 kn + PDV umjesto dosadašnjih 30.000 kn + PDV.

Detalji, demo, narudžbe – http://tahograf.inter-biz.hr

Za sve kupce smo osigurali, osim telefonske i e-mail podrške, i udaljenu (remote) podršku korištenjem komercijalne TeamViewer licence – instalira se zajedno s našim sustavom i omogućava pokretanje sesije podrške s svakog računala spojenog na mrežu!

Ovaj unos je objavljen u Analogni tahograf, Digitalni tahograf, Obavijesti, Softver. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s