AETR POTVRDA

Primjer AETR potvrde (PDF)
IZRAĐEN SOFTVEROM EVAK

Program EVAK više nije dostupan u slobodnoj prodaji, već isključivo kao dio programskog sustava IB.TAHO (osim izrade i evidencije AETR potvrda, program uključuje funkcionalnosti evidencije radnih aktivnosti za vozače, a ugrađena je i mogućnost očitavanja i digitalizacije tahografskih listića – omogućeno skeniranje do 2 listića po A4 listu, automatska obrada dvodnevnih/noćnih listića, rad s digitalnim tahografima itd.)

Od 1.1.2010. godine u Hrvatskoj se primijenjuje Pravilnik…

Vozači su dužni u vozilu osim tahografskih listića ili digitalne kartice (28 dana) za dane kad nisu vozili imati AETR potvrde o aktivnostima. Propisano je da AETR potvrde budu popunjene strojno – ručno popunjene potvrde nisu prihvatljiv dokument i korištenjem potvrda u tom obliku riskirate kaznu ukoliko nadležne službe provedu kontrolu.

Na mnogim web stranicama ćete naići na obrasce koji omogućavaju izradu potvrde o aktivnostima. No, softver koji mi nudimo istu stvar radi mnogo efikasnije i profesionalnije – eliminira se mogućnost gubitka potvrde, pogrešaka u ispisu i slično – u svakom trenutku možete pronaći izrađenu potvrdu, obaviti provjere, korekcije i ponovni ispis. Da ne govorimo da za izradu potvrde korištenjem programa EVAK i naših drugih programskih rješenja (IB.TAHO, AUTOBUSERtrebate 5-6 sekundi za definiranje svih parametara, dok vam za pojedini obrazac na webu treba i po nekoliko minuta.

Komentiraj