Mogućnost udaljene podrške – QuickSupport za IB.TAHO


Svaka instalacija (kupljene licence i demo) našeg evidencijskog sustava IB.TAHO uključuje nekoliko programa – osim glavnog evidencijskog alata, tu je uvijek pomoćni alat IB.TCR za očitanje digitalnih kartica za vozače (uz limitirane mogućnosti u demo verziji) i komercijalna licenca pomoćnog modula za udaljenu podršku – QuickSupportTeamViewer, vizualno prilagođen za sustav IB.TAHO.

tahograf quicksupport

Udaljena podrška – QuickSupport za IB.TAHO

Dovoljno je da pokrenete QuickSupport modul (trebate biti spojeni na Internet) – javite nam svoj ID kod prvog spajanja, a potom više ni to ne trebate jer ćemo evidentirati vaše računalo za buduća spajanja…

Ukoliko nećete biti uz računalo, javite nam i lozinku, a ukoliko ste kod računala, ne morate ni to – dovoljno je dozvoliti nam spajanje (računalo će vam postaviti pitanje o tome.. odgovorite potvrdno i to je to!). Osim za rješavanje problema, ovim načinom podrške možete nam sugerirati svoje želje i ideje vezane uz evidencijski sustav, ukazati na neke sitnice koje bi mogli unaprijediti ili modificirati i slično.

Osim korištenja modula dobivenog instalacijom sustava, naš QuickSupport modul možete preuzeti i neovisno ovdje!

Ovaj unos je objavljen u Obavijesti, Softver i označen sa , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj