SOFTVER

Obrada i evidencija podataka o radnim aktivnostima gotovo je nezamisliva bez pomoći računala i specijaliziranih programa i aplikacija (softver) koji olakšavaju i ubrzavaju rad.

Od programa za evidenciju radnih aktivnosti očekuje se što jednostavniji i brži unos podataka o radnim aktivnostima s analognih i digitalnih tahografa, paralelno vođenje evidencije AETR potvrda obzirom da su one direktno vezane uz evidenciju radnih aktivnosti, brza analiza i pregled evidentiranih podataka i ispis izvještaja propisanih važećim pravilnicima i zakonima.

Nakon što su podaci ispravno uneseni u programski sustav, softver mora omogućiti što jednostavniju manipulaciju i obradu podataka – analizu prekršaja vozača, izradu upozorenja za vozače koji učine prekršaje, analizu rada vozača, jednostavno praćenje unosa i uočavanje propusta vozača ili djelatnika koji unosi podatke (signalizacija dana bez unosa, višestrukog unosa i slično).

HRVATSKI SOFTVER ZA VOĐENJE EVIDENCIJE?

Na tržištu postoji mnogo rješenja za obradu podataka s tahografa. Međutim, jedino IB.TAHO je cjelovit evidencijski sustav potpuno proizveden u Hrvatskoj! Ostala dostupna rješenja prevedena su na hrvatski jezik, no nisu proizvod domaćih inženjera! Ne treba posebno naglašavati prednosti dostupnosti razvojnih inženjera koji razvijaju konkretni softver – direktna korisnička podrška, brze korekcije i modifikacije softvera na zahtjev korisnika itd.

IB.TAHO je programski sustav koji je moguće instalirati na jedno jedino računalo ili pak na neograničen broj računala u lokalnoj mreži. Podaci o aktivnostima vozača pohranjuju se unutar tvrtke, korištenjem provjerenog i pouzdanog poslužitelja baze podataka  – Firebird.

Kako bi svim potencijalnim kupcima omogućili da prije kupnje isprobaju naš proizvod na web stranicama smo ponudili demo verziju programa za besplatno i anonimno preuzimanje! Sve funkcionalnosti programa su sadržane u demo verziji, ali su dodana određena ograničenja po pitanju broja unosa (10 skenirarnih listića, 3 .ddd zapisa s kartica vozača…). Demo uključuje i program IB.TCR koji omogućava skidanje podataka s kartice vozača korištenjem standardnih smartcard čitača (vjerojatno ih posjedujete za potrebe internet bankarstva, a ako ne – trošak kupnje takvog čitača je minimalan, cijena se kreće oko 150 kn).

IB.TAHO uključuje:

  • podršku za rad s analognim tahografima (skeniranje i digitalizacija taholistića, korištenje specijalnih ili običnih uredskih skenera + mogućnost ručnog unosa i korekcija)
  • podršku za rad s digitalnim tahografima (čitanje kartica vozača korištenjem standardnih smartcard čitača, očitavanje .ddd datoteka za vozače i vozila, ubacivanje podataka u evidenciju na jedan klik miša + analiza informacija)
  • izradu AETR potvrda
  • kalendarski pregled kompletne evidencije
  • analizu prekršaja vozača i izradu izvještaja i upozorenja koje vlasnik autoprijevoznik izdaje vozačima
  • razvoj novih funkcionalnosti po zahtjevima kupaca

Da bi potencijalnim kupcima i korisnicima olakšali izbor i omogućili sniženje troškova odlučili smo definirati tri verzije sustava IB.TAHO:

  • Standard – standardna verzija, namijenjena većini korisnika – nema ograničenja na broj vozača i vozila, jedino ograničenje jest da su svi podaci vezani uz istu tvrtku (dakle, vođenje evidencije unutar jedne tvrtke)
  • Ultra – najjača verzija, namijenjena primarno tvrtkama koje se bave uslužnom djelatnošću vođenja evidencije o radnim aktivnostima vozača – osim neograničenog broja vozača i vozila, sustav u ovoj verziji nudi i definiranje neograničenog broja tvrtki, povezivanje sa vozačima i lako vođenje evidencije za sve tvrtke
  • Mini – ograničena, “najslabija” verzije – identične funkcionalnosti kao i Standard, no uz nižu cijenu nudi ograničenja (više nego dovoljno za male tvrtke i autoprijevoznike) – moguće je vođenje evidencije do 6 vozača i 10 vozila

Detalje, besplatni demo i sve ostale informacije možete preuzeti na http://tahograf.inter-biz.hr ili http://tahograf.com.hr

Također, upućujemo Vas i na naše Facebook i Twitter stranice na adresama:

Facebook tahograf analogni digitalni

Facebook stranica sustava IB.TAHO

Twitter tahograf novosti analogni digitalni

Link na IB.TAHO Twitter profil

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s