Službeni web tahograf.com.hr


Već ste vjerojatno primijetili da ovdje sve rijeđe obavljujemo sadržaje… Razlog je jednostavan – ostavili smo ovaj WP web prije svega radi SEO i starih čitatelja, no novi web za naš tahograf softver, IB.TAHO je već dugo vremena na http://tahograf.com.hr!

IB.ERS - Aplikacija za evidenciju radnih aktivnosti

Softver za samostalni rad s tahografom

Osim softvera za tahografe, nudimo rješenja za optimizaciju poslovanja i informatizaciju računalnih sustava u raznim područjima. Vezano uz tahograf i branšu autobusnog ili autoprijevozništva, nudimo rješenja za autobusne prijevoznike (detaljnije o jednom od podsustava na http://autobusi.inter-biz.hr dok se informacije o prodajnim podsustavima – mobilna, web i agencijska prodaja… tu i tamo objave na spomenutom webu – npr. ovdje i slično)

Softver za evidenciju radnih aktivnosti IB.TAHOGRAF

Naš softver je već nekoliko godina jedini hrvatski program za samostalno vođenje evidencije radnih aktivnosti mobilnih radnika (vozača) s podrškom za analogne i digitalne tahografe. S vremenom, u program je implementirano niz pomoćnih evidencija (Potvrde o aktivnostima na svim jezicima/obrascima korištenim u regiji, pomoćna signalizacija isteka rokova za preuzimanje podataka za vozače – listići za analogni tahograf i kartice vozača za digitalni tahograf itd.).

Web stranice proizvoda

Prvobitna web stranica proizvoda, koja i dalje sadrži opsežne materijale i linkove na korisne sadržaje jest http://tahograf.inter-biz.hr.

No, jedina službena stranica, trenutno aktualna i najčešće aktualizirana, jest http://tahograf.com.hr te Vas molimo da u kontakt sa nama stupate primarno preko te web stranice. Na njoj su uvijek prisutne najnovije informacije, demo verzija, dokumentacija, upute za korištenje i svi drugi detalji!

**

Ovaj unos je objavljen u Obavijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s