Novi demo (XI/2014), korisničke upute…


Zahvaljujući sugestiji jednog potencijalnog kupca (natječaj u tijeku) uočeno da demo verzija dostupna do jučer nije funkcionirala zbog vremenskog isteka roka korištenja (ugrađeno u demo primarno kako bi se osiguralo da kupci koji testiraju program uvijek imaju noviju inačicu)…

Hitno napravljena nova instalacija, tako da je od danas dostupna nova demo verzija (IB.TAHO 1.5, XI/2014). Osim programa IB.TAHO, demo uključuje i pomoćni alat za skidanje podataka s kartica vozača, TCR (TachoCardReader), zatim modul za udaljenu podršku baziran na našoj komercijalnoj licenci TeamViewera (QuickSupport Tahograf), te najnoviju verziju korisničke dokumentacije (objedinjeni svi dosad razdvojeni sadržaji…).

Demo i dokumentacija dostupni su na http://tahograf.inter-biz.hr/demo.htm ili direktnom vezom (Windows Setup .exe, 11.1MB).

Kao što smo već prije napomenuli, nova web stranica vezana uz naš softver nalazi se na adresi TAHOGRAF.COM.HR, a za tu stranicu imamo i neke dodatne planove, poput online servisa za izradu AETR potvrda, kao i mogućnost prosljeđivanja .ddd datoteka dobivenih skidanjem podataka s kartica vozača pomoću našeg TCR alata.

Nadalje, što može biti posebno interesantno manjim autoprijevoznicima, posebice onima koji nisu u sustavu PDV-a – od kraja rujna distribuciju i podršku za sustav IB.TAHO nudi i partnerski obrt MiSoft (www.misoft.hr) kojem je ugovorno dozvoljena distribucija ograničenih verzija sustava IB.TAHO (2+2, 3+3, 4+4 i slično), pri čemu se manjim autoprijevoznicima osiguravaju povoljniji uvjeti kupnje, obzirom da se ne obračunava PDV na standardnu cijenu. Stoga, ukoliko ste zainteresirani za naš softver, a trebate neku od ograničenih varijanti (ograničenja broja vozača i vozila), ponudit ćemo vam optimalnu varijantu i optimalnu cijenu!

Ovaj unos je objavljen u Obavijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s