Vremenski ograničena ponuda – do 10.7.2013. – IB.TAHO Mikro licenca!


Nakon par upita, odlučeno je, uz trenutno važeću akcijsku ponudu povodom ulaska Republike Hrvatske u EU, u kratkom roku do 10.7.2013. tržištu (primarno, najmanjim/mikro autoprijevoznicima) ponuditi posebnu licencu sustava IB.TAHO – Mikro.

Radi se o licenci koja je funkcionalno ograničena na način da omogućava vođenje evidencije o radnim aktivnostima vozača za 2 vozača i 2 vozila! Dakle, nešto što bi najmanjim autoprijevoznicima trebalo riješiti problem i zakonsku obvezu vođenja evidencije. Ono ključno jest da je cijena tog sustava (bez vremenskih ograničenja, dakle trajna licenca bez skrivenih troškova i godišnjih naplata za korištenje) samo 2.500 kn + PDV. Time to postaje apsolutno najpovoljnije rješenje na tržištu, posebice ukoliko se u obzir uzme da osim broja vozila i vozača nema nikakvih drugih ograničenja.

Kao i ostale licence, IB.TAHO Mikro (u ponudi samo do 10.7.2013.) nudi podršku za rad s analognim tahografima (analogni taho listići), digitalnim tahografima (čitanje digitalnih kartica vozača, mogućnost analize i prikaza podataka iz digitalnih zapisa vozila), AETR potvrdama (izrada, ispis i evidencija potvrda, povezano sa ostalim evidencijama). Naravno, uz sve to omogućava izradu izvještaja po želji za proizvoljna vremenska razdoblja itd.

Demo, dokumentacija i svi detalji dostupni su na http://tahograf.inter-biz.hr

Ovaj unos je objavljen u Obavijesti i označen sa , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s