BiH – tahografi


Obzirom da imamo dosta upita iz susjedne Bosne i Hercegovine (standardna priča – približavanje EU, uređivanje propisa i usklađivanje sa EU zakonima – samim time identična situacija kao i u RH – čak i po tome da obveze vođenja evidencije već postoje neko vrijeme), a da unatoč svemu još uvijek nismo prodali nijedan primjerak sustava IB.TAHO u BiH, ovom prilikom obavještavamo da prva tri kupca iz BiH dobivaju posebne popuste na osnovne licence sustava, za verziju IB.TAHO Standard (neograničen broj vozila i vozača, unutar jedne tvrtke).

Tako prvom kupcu iz BiH nudimo 40% popusta na osnovnu licencu – cijena umjesto 1600EUR za IB.Taho Standard, samo 960 EUR.

Drugom kupcu iz BiH dajemo 30% popusta – cijena 1120EUR umjesto standardnih 1600EUR.

Trećem kupcu iz BiH nudimo 28% popusta :-)) – cijena 1150EUR.

Kad realno pogledam, cijene možda i nisu tako niske.. posebice 1600EUR, bez popusta. No, ne zaboravite da IB.TAHO u osnovnoj verziji uključuje podršku i za analogne i za digitalne tahografe, analizu prekršaja i izvještavanje, te izradu AETR potvrda… Kod kupnje sličnih sustava molim da na to obratite pozornost jer su mnogi od proizvoda modularno građeni i u osnovnoj licenci ne nude sve mogućnost (ili se, ponekad, radi o vremenski ograničenoj funkcionalnosti pojedinih dijelova programa).

Kod IB.TAHO sve je odmah jasno – jednokratna uplata, fiksna cijena, trajna licenca, bez skrivenih troškova u budućnost (dakle, trajno korištenje bez ikakvih dodatnih troškova vezanih uz softver – troškovi nastaju isključivo ukoliko zatražite dogradnju programa novim funkcijama na zahtjev i slično).

Detalji, demo i narudžbe na http://tahograf.inter-biz.hr

Ovaj unos je objavljen u Obavijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s