Razvoj, upiti… taxi fiskalizacija…


Vjerojatno su češći posjetitelji primijetili izostanak novih postova u posljednje vrijeme. Obzirom da nije bilo nekih novosti po pitanju IB.TAHO (http://tahograf.inter-biz.hr) u smislu novih funkcionalnosti, nisam ni osjećao potrebu obavještavati o razvoju situacije…

U međuvremenu još par ozbiljnijih upita i pregovora o prodaji sustava. Nastavlja se suradnja s jednom hrvatskom tvrtkom vezano uz korištenje našeg IB.TCR rješenja (rebrandirano, naravno) za njihove potrebe (uslužna djelatnost).

Isti taj IB.TCR razvijen za danske naručitelje doživio manje promjene – zbog specifičnosti jednog korisnika bilo je potrebno izvesti preinake i omogućiti podršku za proxy poslužitelje jer u protivnom (“jedan od tisuću”) taj korisnik nije mogao automatski prosljeđivati .ddd datoteke sa zapisima digitalnog tahografa o aktivnostima vozača na server naručitelja (tachoonline.eu).

Zadnjih tjedan dva radilo se na prebacivanju mobilne  aplikacije za naplatu usluge taxi prijevoza (povezano sa našim sustavom AUTOBUSERhttp://autobusi.inter-biz.hr) – prebacivanje sa Windows Mobile platforme na Android + podrška za fiskalizaciju izdanih računa. Zbog manjka vremena angažiran i jedan vanjski suradnik, stvari više-manje dovršene, istestiran POS ispis na Bixolon i Citizen bluetooth mobilne printere… Finalizacija ovaj vikend. (+usluga fiskalizacija za fitness centre koji kreću s fiskalizacijom od 1.4.2013. a koriste naš provjereni sustav FITKOhttp://fitko.inter-biz.hr)

Čim se malo raziđe gužva (paralelni razvoj specijaliziranog poslovnog evidencijskog sustava po narudžbi), kreće se na preinaku http://tahograf.com.hr weba kako bi se odradio SEO, definirao novi sadržaj i diglo tu adresu na bolje pozicije – prvo mjesto za pristup svim našim rješenjima za tahograf – IB.TAHO, IB.ATR, IB.TCR, stariji IB.ERS, EVAK za izradu AETR potvrda…

Ovaj unos je objavljen u Obavijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s