Planovi za 2013.


Obzirom na stabilnost sustava i zadovoljstvo aktualnih korisnika (sve radi bez ikakvih problema, nema nikakvih prijava ili želja za nadogradnjama sustava novim funkcionalnostima), plan za 2013. je primarno vezan uz marketing i pokušaj povećanja broja korisnika.

Obzirom da je od nedavno u ponudi i IB.TAHO Mini/Lite koji predstavlja vrlo povoljno rješenje za male autoprijevoznike, nudeći all-in-one rješenje za kompletnu evidenciju radnih aktivnosti uz podršku za analogni i digitalni tahograf, kao i mogućnost izrade AETR potvrda, očekuje se i povećanje broja takvih, manje zahtjevnih, korisnika.

U planu je, sukladno nekim ostvarenim kontaktima, dodatna komercijalizacija naših rješenje za očitanje digitalnih kartica vozača korištenjem standardnih čitača pametnih kartica (IB.TCR – osim besplatnog rješenja dostupnog svima, u 2012. je implementirano i složenije rješenje za naručitelje iz Danske – dio projekta tachoonline.eu).

Neovisno o IB.TAHO, nastavljamo razvoj naših sustava za autobusne prijevoznike. Plan za prvi kvartal 2013. je postavljanje sustava web prodaje autobusnih karata te početak prelaska na novu platformu (Android) za buduću mobilnu prodaju karata u autobusima. Plan je zadržati i postojeća Windows Mobile rješenja…

Kao dio sustava mKarte, razvijen je i mKarte Taxi naplatni sustav za naplatu taksi usluga. Obzirom da od 1.4.2013. taj tip usluga ulazi (navodno) po obvezu vođenja fiskalnih blagajni, planira se nadogradnja (uz vrlo vjerojatnu promjenu uređaja – Windows Mobile će zamijeniti ili standardni Windows netbook ili Android mobitel, ovisno o dogovoru s kupcima…). Nažalost postojeći HP IPAQ 214 nećemo nadograđivati za podršku barkodovima i GPRS/UMTS vezu… primarno zbog financijske neisplativosti.

+ očekujemo rezultate IPA/EU projekta za autobusni i autoprijevoznički softver…

 

Ovaj unos je objavljen u Obavijesti i označen sa , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s