Softver za rad s tahografom – upiti, promjene na webu…


Zadnjih dana ponovno se potencijalni kupci intenzivno raspituju vezano uz naše IB.TAHO rješenje – upiti iz Hrvatske i Bosne i Hercegovina, a na ovom blogu vidim i dosta posjeta iz drugih zemalja regije (primarno Srbija, zatim Makedonija).

Ukratko, gotovo svi interesenti imaju, ili su čuli za, “iskustva” s kaznama. I dalje je glavni problem neadekvatno popunjavanje AETR potvrda za dane/vrijeme kad vozači ne voze (mnogi i dalje popunjavaju ručno ili koriste neispravne obrasce) – kazne se olako naplaćuju u EU, zasad su primarno “ugroženi” autoprijevoznici koji se bave međunarodnim prometom. No, i u RH polako ali sigurno kreću kazne (dosta dugo su prolazila samo upozorenja).

Na našim web stranicama, na http://tahograf.inter-biz.hr, pripremili smo neke novosti – malo reorganizirani sadržaji, dopunjeno nekim novostima, novi “padajući” izbornici za direktni pristup našim Facebook stranicama, Twitter profilu, ovom blogu, slanje e-maila i kontakt…

I dalje radimo na unaprijeđenju softvera. Obzirom da su sve ključne funkcionalnosti odavno implementirane i testirane, radimo na korisničkom sučelju (GUI) i pokušavamo dodatno olakšati i ubrzati rad s evidencijom (npr. direktno skokovi na evidencijske preglede kroz pretragu vozila i vozača, filtriranja “na svakom koraku” itd.). Tijekom prosinca 2012. očekujemo izdavanje nove podverzije sustava – u tom razdoblju biti će postavljen i novi demo… Dotad, slobodno isprobajte naš aktualni demo (1.4 iz lipnja 2012.)… Svi kupci, naravno, dobivaju besplatne nadogradnje na sve novije inačice.

Sretan put svim vozačima…

Ovaj unos je objavljen u Obavijesti i označen sa , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s