Softver za rad s tahografom – upiti, promjene na webu…


Zadnjih dana ponovno se potencijalni kupci intenzivno raspituju vezano uz naše IB.TAHO rješenje – upiti iz Hrvatske i Bosne i Hercegovina, a na ovom blogu vidim i dosta posjeta iz drugih zemalja regije (primarno Srbija, zatim Makedonija).

Ukratko, gotovo svi interesenti imaju, ili su čuli za, “iskustva” s kaznama. I dalje je glavni problem neadekvatno popunjavanje AETR potvrda za dane/vrijeme kad vozači ne voze (mnogi i dalje popunjavaju ručno ili koriste neispravne obrasce) – kazne se olako naplaćuju u EU, zasad su primarno “ugroženi” autoprijevoznici koji se bave međunarodnim prometom. No, i u RH polako ali sigurno kreću kazne (dosta dugo su prolazila samo upozorenja).

Na našim web stranicama, na http://tahograf.inter-biz.hr, pripremili smo neke novosti – malo reorganizirani sadržaji, dopunjeno nekim novostima, novi “padajući” izbornici za direktni pristup našim Facebook stranicama, Twitter profilu, ovom blogu, slanje e-maila i kontakt…

I dalje radimo na unaprijeđenju softvera. Obzirom da su sve ključne funkcionalnosti odavno implementirane i testirane, radimo na korisničkom sučelju (GUI) i pokušavamo dodatno olakšati i ubrzati rad s evidencijom (npr. direktno skokovi na evidencijske preglede kroz pretragu vozila i vozača, filtriranja “na svakom koraku” itd.). Tijekom prosinca 2012. očekujemo izdavanje nove podverzije sustava – u tom razdoblju biti će postavljen i novi demo… Dotad, slobodno isprobajte naš aktualni demo (1.4 iz lipnja 2012.)… Svi kupci, naravno, dobivaju besplatne nadogradnje na sve novije inačice.

Sretan put svim vozačima…

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Obavijesti i označen sa , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s