IB.TAHO – novosti za Valentinovo :-)


Baš se poklopilo s Valentinovom… Novoimplementirane funkcije u IB.TAHO dodatno doprinose kvaliteti obrade i očitavanja analognih skeniranih taholistića.

Implementirano:

  • ubrzanje očitavanja i obrade listića 
  • mogućnost podešavanja nekih parametara obrade (obradbena dimenzija zapisa, uključivanje i isključivanje prilagodbe zapisa manjih i većih od obradbenih dimenzija…)
  • novi algoritam određivanja pozicije 00:00/24:00 na listiću – testiranja još traju, ali dosadašnji rezultati pokazuju “savršenu” preciznost, nema više odstupanja kao u aktualnoj verziji

Sve skupa započelo sasvim slučajno, prilikom pisanja stručnog članka o algoritmima primjenjivim u očitavanju i analizi zapisa na tahografskim listićima. Nove ideje i želja za uklanjanjem nedorečenosti – još bolji rezultati i dizanje kvalitete ponuđenih IB.TAHO rješenja.

Obzirom na tržište, novi algoritmi se neće ubacivati u IB.ERS – od sad je kao glavni proizvod u ponudi isključivo IB.TAHO.

Demo sustava dostupan na http://tahograf.inter-biz.hr/demo.htm – ipak, vodite računa da se radi o starijoj inačici, pa gore navedene funkcije nisu vidljive/implementirane. Svejedno, dovoljno da odlučite i ukažete nam svoje povjerenje jer je IB.TAHO jedino domaće autorsko rješenje za vođenje evidencije radnih aktivnosti vozača!

Ovaj unos je objavljen u Obavijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s