Novosti i screenshots – IB.TAHO i .ddd datoteke vozila


U nastavku su dani primjeri korisničkog sučelja novorazvijenog modula za čitanje .ddd datoteka preuzetih direktno s digitalnog tahografa vozila (tzv. m datoteke). Podaci koji se očitavaju iz te datoteke su vrlo korisni za praćenje stanja vozila i uključuju osnovne podatke o vozilu i mjernom uređaju, detaljne tehničke specifikacije, detaljni pregled brzina vožnje za kraće razdoblje (ovisno o postavkama i mogućnostima tahografa, od zadnjih 24 sata vožnje naviše), pregled događaja i pogrešaka, evidenciju prebrze vožnje itd.

IB.TAHO omogućava jednostavno čitanje takvih datoteka i kvalitetan prikaz očitanih podataka. I ne samo to, integrirana je i mogućnost snimanja podataka u XLS datoteku čime podaci postaju dostupni za daljnju obradu, prilagodbu ispisa i slično.

Bez obzira na nove mogućnosti, cijena sustava nije se mijenjala 😎 Pozivamo da proučite web stranice sustava IB.TAHO i isprobate demo na adresi http://tahograf.inter-biz.hr/demo.htm – demo ne uključuje novoimplementirane funkcije, ali je dovoljan za upoznavanje s ključnim mogućnostima koje sustav nudi.

Ne zaboravite, IB.TAHO je jedini domaći autorski programski sustav za vođenje evidencije radnih aktivnosti vozača s podrškom za analogne i digitalne tahografe uz integrirano vođenje evidencije AETR potvrda za slobodne dane vozača.

Ovaj unos je objavljen u Digitalni tahograf, Obavijesti, Softver. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s