Novosti – 01/2011


Trenutno radimo na novoj inačici programa za putne naloga PUTNIK (link) – implementacija višekorisničkog rada, client-server arhitektura i prilagodba – nova inačica (PUTNIK 3) će zadržati gotovo identično korisničko sučelje na koje su se postojeći kupci navikli i koje smatraju vrlo funkcionalnim, ali će se u pozadini dogoditi velike promjene koje u budućnosti mogu dovesti do dodatnih nadogradnji.

Paralelno, radi se na ugradnji ATR 1.1 modula (očitavanje i digitalizacija skeniranih taho listića – besplatno preuzimanje – link) u IB.Taho (link). Plan je u dogledno vrijeme razraditi i model skeniranja 6 listića odjednom, te u završnoj fazi isti integrirati u IB.Taho kao glavni proizvod namijenjen vođenju evidencije aktivnosti i radnog vremena mobilnih radnika.

Ovaj blog preselit ćemo i na novu, službenu, adresu – zasad probna verzija na http://tahograf.com.hr/wp – ideja je na toj adresi ponuditi specijalizirani web vezan uz autoprijevoznike i usluge i proizvode koje nudimo vezano uz evidenciju radnih aktivnosti vozača.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Obavijesti, Softver. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s