A gdje je nestalo vrijeme?


Radno intenzivan tjedan, nažalost, nije vezan uz IB.Taho i ostali softver za tahografe i obradu podataka. Instalacije drugih sustav koje nudimo u ponudi i druge obveze usporile su dovršetak modula za digitalizaciju i obradu tahografskih listića. Bilo kako bilo, planiramo uložiti dodatne napore i radne sate kako bi se ovaj tjedan uspjelo taj dio razvoja dovesti do kraja.

Plan je nakon toga ponuditi besplatno dva korisna modula – IB.TCR za čitanje digitalnih tahokartica korištenjem običnih smartcard čitača i IB.ATR za digitalizaciju i očitavanje tahografskih listića (učitavanje slike skeniranog listića i automatska obrada). Osim što nam je cilj na taj način potencijalnim kupcima omogućiti testiranje (i dati nam povratne informacije), želimo na taj način propagirati i naše ostale komercijalne softverske pakete za autoprijevoznike.

U planu je da se IB.ATR realizira na način da preko clipboarda omogući prenošenje podataka u IB.ERS. U nastavku prodaje naših sustava IB.ERS i IB.ATR bi činili jedan paket, dok bi IB.Taho uključivao i IB.TCR i IB.ATR (u kasnijoj fazi integrirano unutar IB.Taho za još efikasniji rad). Ključno u cijeloj priči je razviti kompletno domaće rješenje i nakon hrvatskog tržišta ponuditi i u susjednim državama!

Dodatno, za djelatnike koji nisu vozači (mobilni radnici), planiramo razviti i rješenje za evidenciju radnog vremena sukladno važećim pravilnicima…

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s